Dankwoord

chaffeurTijdens de afgelopen twee maanden, de opstartfase van mijn nieuwe onderneming GlasWerkt, heb ik veel steun, luisterende oren, feedback en inspiratie mogen ontvangen. Als zelfstandige is het prettig en noodzakelijk om klankborden te hebben. Dank aan jullie allen!

Bijzondere en speciale dank aan de mensen met passie. Fijn dat ik jullie portretten mag gebruiken om de doelstellingen van mijn werk uit te beelden. Beelden ‘zeggen’ soms meer dan woorden. Jullie energie, passie en kracht heeft me opnieuw geïnspireerd!
Ook wil ik Ton Constandse (Fotogroep Schelfhorst en Contact) bedanken voor de fotografie. Ik heb genoten van zijn aanstekelijk enthousiasme en creativiteit.
Dank, Dieneke (Studiodas), voor het meedenken en ontwikkelen van deze website. Het is plezierig om met je samen te denken en te werken.
Ten slotte dank aan Jaap en Riet; jullie bedachten in 2007 de naam voor mijn BV, afgeleid van onze naam, GlasWerkt. En aan Bertus, van wie ik de ruimte en steun krijg voor dit mooie nieuwe avontuur. Bovendien is hij dé man van de financiële administratie, van de afdeling automatisering, van de public relations en chauffeur. En dat Werkt!

Esther Glas, mei 2012

No Comments Yet

Comments are closed.