Coaching & training

COACHING BIJ
– Loopbaan ontwikkeling
– Vragen over werk & in werk
– Outplacement
– Persoonlijke Ontwikkeling
– (persoonlijk) Leiderschap
– Vitaal en gezond werken
– … (vul in)

TRAINING VOOR
– Zelfsturing
– Teamontwikkeling
– Communicatie
– Leiderschap
– Vitaliteit
– Teams in een veranderende organisatie
– Maatwerkvragen

Het werkt

Samenwerken. Uitzoeken waar kansen, mogelijkheden, drijfveren en verlangens liggen. Daar vervolgens een helder beeld over vormen en deze omzetten in concrete keuzes en doelstellingen, gevolgd door ‘stappen maken’. Geloven in verandering, tijd en ruimte nemen voor verwerking, vertrouwen op bouwen en eigen verantwoordelijkheid nemen. Nieuwe vitaliteit, energie en kracht vinden. Dat is waar wij in geloven.
Er zijn verschillende mogelijkheden, individueel of in teamverband, van enkele gesprekken, trainingen tot een traject van meerdere maanden. Wat het ook wordt; het past qua inhoud, bij de persoon, het team, de doelstelling en/of de opdrachtgever.
In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat mensen ons werk waarderen. Bij ervaringen lees je meer over de gezamenlijke successen.

Esther Glas

Ik ben coach, adviseur, trainer en begeleider. Dit werk doe ik sinds 1999. Ik hou van mijn werk, ben nieuwsgierig en bijna altijd opzoek naar ontwikkeling, voor anderen en voor mijzelf. Ik zie kansen in verandering. Ik ben mensgericht, maar verlies de praktische kant niet uit het oog. Ik werk met heldere transparante doelen en volg graag creatieve ingevingen. In mijn ‘werkwoorden’ vind je meer over mijn passie, inspiratie en wat me bezig houdt.