Kill your darlings

Ieder leven kent kwetsuren: de droombaan die aan je neus voorbijgaat, je grote liefde die er vandoor is met een ander of je gezondheid die je in de steek laat; van burn-out tot opvliegers. Een wereld waarin identiteit zo nauw verbonden is met status en succes, maakt kwetsbaar. Niemand wil een LOSER zijn, dus gaan we door tot we erbij neervallen. Elvira Out brengt een intieme voorstelling over verlies, jaloezie, rouw, vallen, opstaan en nieuwe horizonten.

‘Deze voorstelling is zó uniek, die móeten we absoluut naar Twente halen’, dachten wij toen we hem zelf zagen!
En dus speelt actrice Elvira Out haar One Woman Soap Kill your darlings op vrijdagmiddag 3 maart 2017 in het Balkon. Elvira Out is actrice en coach en speelde een vaste rol in Goede Tijden Slechte Tijden.

‘Een fenomenale voorstelling, die raakt, ontroert, aan het lachen maakt en je aan het denken zet over je eigen verloren darlings.
En haar prachtige zang bezorgde me kippenvel’.

Laat je ontroeren door deze geestige en aangrijpende voorstelling, waarin Elvira uiterst krachtig en kwetsbaar haar persoonlijke zoektocht naar identiteit uitwerkt met spel, zang en filmbeelden en tevens het gesprek met het publiek aangaat. Na afloop van de voorstelling praten we na tijdens een uitgebreide borrel waarin onze chefkoks Hester Prummel en Lucas Goldsteen je verrassen met heerlijke tapashapjes en fingerfood.

Elvira Out baseerde haar voorstelling op haar plotselinge vertrek uit Goede Tijden Slechte Tijden en het even plotselinge verlies van haar vader. Al spelend vraagt ze zich af of het niet zinvoller is om glorieus ten onder te gaan dan krampachtig vast te houden aan iets dat er niet meer is. Ieder afscheid leidt immers tot een nieuwe geboorte … In deze tragi-komische voorstelling en anatomische les over identiteit ontleedt zij verschillende fases van omgaan met tegenslag. Zich nog eenmaal wentelend in haar rol, speelt zij de teloorgang van een soapdiva, om vervolgens haar eigen zeepbel door te prikken en openhartig te vertellen hoe zij zich een LOSER voelde toen GTST voor haar ophield. Fictie en realiteit lopen in elkaar over en het publiek is niet alleen toeschouwer, maar ook deelnemer aan deze persoonlijke reis.

Kill your darlings, een programma van en door Elvira Out. Een activiteit in de samenwerking tussen het Balkon en Glaswerkt.

Kill your darlings, een programma van en door Elvira Out. Een activiteit in de samenwerking tussen het Balkon en Glaswerkt.

Dit programma is een samenwerking tussen het Balkon en Glaswerkt. Judith Budde en Esther Glas organiseren met regelmaat inspirerende programma’s in het Balkon. Opgeven, reserveren en deelnemen kan via www.hetbalkon.nl

No Comments Yet

Reageer!